Event – 40 – Schimbarea

Incepand cu ziua mea, Evadeaza Cu Noi nu va mai cere bani pentru organizare de evenimente. Costurile lor vor fi fix cat costa de la partenerii nostri si logistica. Toate costurile vor fi defalcate pentru necredinciosii.
 
Va exista un membership lunar, a caruia valoarea va fi transformata in evenimente pentru copii care nu au parte de norocul nostru sau a copiiilor nostri, asa cum am organizat in trecut.
 
50 lei pe luna nu este o avere pentru aproape nici-un evadat, o experienta nemaipomenita si o sansa sa invete lucruri noi pentru fiecare copil care va avea ocazia sa evadeze din cotidianul lui.
 
De cate ori suma stransa din membership va ajunge la un prag suficient de mare, voi organiza un eveniment pentru ei.
 
Membership-ul devine conditie sine qua non pentru a participa la orice evadare si este suficient sa fie achitat o data pe luna ca sa poti participa la orice evadare din luna respectiva.
 
Distrandu-te la un pret foarte mic, vei oferi indirect o super distractie altor persoane care merita si ele sa aiba parte de bucuri.
 
Vom crea un “thanks box” pentru cine doreste sa transforme bucuriile experientelor primite in donatii pentru noi; bucuriile fiind de exemplu activitatile practicate (uneori pentru prima oara), peisajele deosebite descoperite, oameni faini intalniti. In nici-un caz pentru partea de organizare! Asta este o nota speciala pentru carcotasi care-mi sunt totusi prieteni 😉
Deci vei dona doar daca simti ca doresti sa ne oferi si tu ceva.