Termeni

Site-ul www.evadeazacunoi.ro este un serviciu gratuit. Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest website va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre utilizator si www.evadeazacunoi.ro. Ne rezervam dreptul, pe baza unilaterala, sa modificam, amendam sau sa actualizam acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. In cazul in care continuati sa utilizati acest website si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii si conditiile, inclusiv modificarile survenite.

Descriere

www.evadeazacunoi.ro organizeaza activitati de agrement outdoor si de dezvoltare personala in timpul liber.

Confidentialitate

Pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra si pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele dumneavoastra, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dvs. Evadeazacunoi.ro se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri Evadeazacunoi.ro care asigura buna functionare a acestui site. Totusi, putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

La optiunea dumneavoastra ne furnizati unele date personale pentru a va crea un cont valabil. In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre evenimentele organizate (Newsletter) oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiaza pe site-ul www.evadeazacunoi.ro de urmatoarele drepturi:
• dreptul la informare
• dreptul la acces la date
• dreptul de interventie
• dreptul de opozitie
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
• dreptul de a se adresa justitiei
• dreptul sa faca plangere la autoritatea de supraveghere

Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti apoi prin e-mail la adresa acum@evadeazacunoi.ro.

Pentru mai multe informatii va rugam sa cititi Politica de Confidentialitate.

Securitatea membrilor

Utilizatorul este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei personale si este in intregime responsabil pentru toate activitatile ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Parola si profilul personal se pot modifica in orice moment. Utilizatorul este de acord sa anunte imediat www.evadeazacunoi.ro de orice inadvertente in cadrul profilului personal, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate.

Este responsabilitatea utilizatorului si sa se asigure ca adresa de posta electronica la care mesajele sunt trimise este cea corecta. www.evadeazacunoi.ro nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune sau cauze de actiune, generate de nerespectarea prevederilor prezentei Sectiuni.

Este responsabilitatea utilizatorului sa se asigure ca orice alt utilizator autorizat al contului sau www.evadeazacunoi.ro a citit Termenii si conditiile acestui site si intelege ca utilizarea de catre ei a serviciului se supune acestor termeni si conditii. Utilizatorul este de acord ca este pe deplin responsabil pentru modul de folosire al serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a acestuia sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

Limitari de responsabilitate

www.evadeazacunoi.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, www.evadeazacunoi.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de alti useri inregistrati.

Legi si jurisdictie

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

Termeni de intrerupere sau suspendare

Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat de catre Evadeazacunoi.ro. Evadeazacunoi.ro poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui Serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care considera ca utilizatorul a incalcat sau nu a actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor. Utilizatorul este de acord ca Evadeazacunoi.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de el sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului acestuia la acest Serviciu.

Conditii de utilizare

Continutul paginilor website-ului www.evadeazacunoi.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate Evadeazacunoi.ro Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor. Userul poate face download sau copia materialele oferite pentru download sau copiere (fotografii, video, textile referitoare la evenimentele organizate). Nu se pot folosi insa pentru scopuri comerciale, acestea fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale. Pentru orice intrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la acum@evadeazacunoi.ro.

Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Evadeazacunoi.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Toate materialele si informatiile accesibile prin intermediul site-ului sunt proprietatea Evadeazacunoi.ro, iar drepturile (inclusiv cel de autor) corespunzatoare acestora apartin Evadeazacunoi.ro, astfel ca orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site inteleg si accepta acest lucru prin simpla trimitere, indiferent de modalitatea de trimitere catre site a informatiilor ori materialelor respective. In acest sens utilizatorii site-ului sunt de acord sa cedeze exclusiv si gratuit, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site.

°C


Averse

Maine °C

Localitate Acum Maine
°C °C
°C °C
°C °C
°C °C
°C °C
Serviciu oferit de vremea.apropo.ro