Aceasta politica de confidentialitate se refera la modul de colectare si utilizare a datele personale furnizate pe www.evadeazacunoi.ro.
Pentru a beneficia de serviciile de newsletter de pe acest site este necesara completarea formularului de inscriere sau abonarea prin boxul de Newsletter.

Pentru inscriere, sunt necesare datele de contact (ex. nume, prenume, email). Evadeazacunoi.ro foloseste aceste informatii pentru a contacta clientii in legatura cu serviciile pentru care si-au exprimat interesul. Dupa completarea formularului de inscriere, Evadeazacunoi.ro va trimite un e-mail de confirmare necesar pentru validare. Acest e-mail se trimite o singura data, daca respectivul client nu solicita retrimiterea lui.

Persoanele inscrise la newsletter se pot dezabona oricand de la materialele informative prin intermediul unui link oferit odata cu fiecare material informativ trimis prin email.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, cat si potrivit Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Evadeazacunoi.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre utilizatori.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea acestora din arhiva.
Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii au la dispozitie adresa de e-mail din sectiunea de Contact a site-ului.

Contact

La furnizarea datelor personale (ex. Nume, e-mail) cu link-ul "Contact" din Evadeazacunoi.ro, acestea vor fi utilizate strict pentru a raspunde intrebarilor sau solicitarilor clientilor. Evadeazacunoi.ro nu va dezvalui date personale de identificare niciunui tert decat cu permisiunea explicita a utilizatorilor sau cand exista o obligatie legala in acest sens.

Datele personale

Evadeazacunoi.ro va dezvalui datele personale colectate in cazul in care legea o cere sau daca este absolut necesar pentru a respecta prevederile legale, a coopera cu autoritatile, a se supune procedurilor juridice sau a proteja drepturile juridice ale Evadeazacunoi.ro.

In afara execeptiilor expuse mai sus, Evadeazacunoi.ro nu va dezvalui nici un fel de inflormatii personale despre utilizatorii sai catre terte parti fara a avea in prealabil acordul acestora. Evadeazacunoi.ro poate dezvalui informatii identificabile personal atunci cand legea prevede in mod expres acest lucru sau atunci cand serviciul sau informatia respectiva este necesar pentru a proteja drepturile si interesele Evadeazacunoi.ro.

Cand ne furnizati informatii despre o alta persoana, trebuie sa aveti aprobarea acesteia sa actionati in numele sau de a ne transmite datele sale personale.

Securitate

Siguranta datelor personale inscrise pe site constituie una dintre prioritatile Evadeazacunoi.ro. Cu toate acestea, Evadeazacunoi.ro isi atentioneaza clientii ca nicio informatie transmisa via Internet nu poate fi in totalitate sigura si recomanda maxima atentie la completarea acestui tip de date online. In aceste conditii, Evadeazacunoi.ro se angajeaza sa ia toate masurile posibile pentru a asigura securitatea informatiilor clientilor.

Modificarea politicii de confidentialitate

Evadeazacunoi.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentul acord in conformitate cu legile in vigoare, fara notificare si fara indeplinirea altor formalitati in prealabil.

°C


Averse

Maine °C

Localitate Acum Maine
°C °C
°C °C
°C °C
°C °C
°C °C
Serviciu oferit de vremea.apropo.ro