Inapoi Secretele painii cu maia reload 26 apr 2018 - 26 apr 2018
10
0
Secretele painii cu maia reload

Amestec, framant, dospesc pentru ca-mi place painea gustoasa, crocanta, pufoasa si cu ingrediente natural. Vrei si tu sa inveti sa faci paine proapsata si delicioasa acasa?  


___CAND?
Joi 26 aprilie 2018, ora 19

___UNDE?  Kult HomeStories – Calea Floreasca 91-111
___CATE LOCURI? 16 participanti maximum

___CE TREBUIE SA STII?  
Corina Munteanu
ne ofera din secretele ei de brutar de exceptie! Informatiile oferite sunt cercetate, experimentate de ea si va garantam o multime de informatii noi si de mare interes!

Corina Munteanu a inceput sa fac paine cu maia în 2010 printr-un concurs de imprejurari, si de atunci tot face paine. A urmat un curs de brutari la Federatia Bucatarilor din Romania, un altul de baghete frantuzesti si fougasse la Paris, a castigat un premiu pentru antreprenoriat cu proiectul intitulat “Brutaria”, iar in momentul de fata lucreaza ca manager de productie la brutaria artizanala cu maia Mamapan.

In cele 3 ore cat dureaza, fiecare participant va face un aluat de paine cu maia de la zero si va trece cu el prin toate fazele tehnologice necesare maturarii lui.


Doar coacerea se va intampla acasa, in cuptorul propriu. In timp ce construim aluatul, detaliem fiecare etapa in parte si discutam despre fainuri si celelalte ingrediente folosite, despre vase de copt si cuptoare si mai ales despre maia, modul ei de intretinere si beneficiile pe care le aduce ea in paine.


Daca ai mai facut paine cu maia, te invitam sa aduci o paine facuta de tine asa cum obisnuiesti incat sa te poata ajuta Corina cu o indrumare daca este nevoie ;o)


Vom degusta painile cu maia aduse de fiecare dintre noi.  


In primele saptamani de dupa atelier vom tine legatura prin mail si telefon, pentru consiliere asupra procedurilor, pana vor fi asimilate.


Vom discuta si despre cazul particular al coacerii painii in cuptoare si oale necunoscute.
Nemaifiind sponsorizat, evenimentul costa: 
Daca platesti avansul PANA PE 5 aprilie:  110 lei. Ai parte de o REDUCERE DE 30 LEI

Daca platesti avansul dupa pe 5 aprilie: 140 lei

…si ce este oferit participantilor? 
- Transfer de savoir faire de la un brutari de exceptie, profesionist si pasionat de meserie 
- Degustare de diverse tipuri de paine cu maia 
- Fiecare participant va lua acasa o forma de dospire/coacere cu aluatul facut la curs, o portie de maia și un suport de curs. 
- In primele saptamani de dupa atelier vom tine legatura prin mail si telefon, pentru consiliere asupra procedurilor, pana vor fi asimilate.   

___ORGANIZATORI: 

Sebastien Froux & Corina Munteanu
acum@evadeazacunoi.ro 
0752 032 032

Comentarii

Vezi toate evadarile in Calendar Pe unde am mai evadat

Gatit

BUCURESTI25°C


Averse

Maine 25°C

Localitate Acum Maine
IASI 23°C 21°C
CLUJ 21°C 21°C
CONSTANTA 24°C 23°C
CRAIOVA 23°C 23°C
BRASOV 21°C 20°C
Serviciu oferit de vremea.apropo.ro