Inapoi Wellington de strut & Cremeaux ciocolata de sarbatori 23 nov 2017 - 23 nov 2017
3
0
Wellington de strut & Cremeaux ciocolata de sarbatori
  
Vrei sa inveti de la un bucatar emerit cum sa gatesti vita, strut si alte ingrediente deosebite si sa scoti cele mai bune arome din ele? Vei avea aceasta ocazie alaturi de Liviu Lambrino si cu un pahar de vin in mana…chiar mai multe vinuri!  

Liviu Lambrino, semifinalist la MasterChef, pasionat de gatit de ani de zile, ne ofera din pasiunea lui intr-o seara unde vom descoperi gastronomie fina speciala pentru sarbatori.

___CAND? Joi 23
noiembrie 2017, ora 19

___UNDE? Calea Floreasca 91-111, la Kult 

___CE TREBUIE SA STII? 
Pentru ca se apropie sarbatorile de sfarsit de an, suntem siguri ca cei pasionati de arta culinara vor fi incanatati sa gateasca un meniu special celor iubiti si apropiati. De aceea, cu Liviu va propunem un meniu cu totul special ;o)  

Vom degusta vinuri atent selectate pentru felurile pregatite in seara aceasta.

“Sunt doua preparate spectaculoase, fine si pline de savoare pe care le gatesc cu drag pentru prietenii mei atunci cand imi cer ceva "special"" ne spune Liviu.   
 

___MENIUL

-      WELLINGTON de strut cu piure de dovleac
Pentru bucuria papilelor gustative ale noastre, vom putea experimenta Wellington cu carne de VITA si de STRUT cu piure de dovleac si sos tarhon.

Un fel de mancare vedeta in bucataria britanica, friptura savuroasa in aluat cunoscuta simplu ca Beef Wellington are origini legendare. Se spune ca aceasta a fost inventata in cinstea Ducelui de Wellington, in urma bataliei de la Waterloo, insa aceasta poveste nu este confirmata. Referiri la acest fel savuros apar la inceputul anilor 1900 in presa americana, fiind considerat un mod stilat si aproape aristocratic de a-ti intretine musafirii.   

Cu ingrediente gustoase si rafinate, Beef Wellington se transforma, usor, in atractia principala pentru o masa de sarbatori.  

Ce mai zice internetul despre reteta
:


-      CREMEAUX
Prajitura mono-portie cremeaux ciocolata/cointreau/alune de padure si sos fructe de padure  
In lumea frantuzeasca a deserturilor, daca vrei sa impresionezi, atunci cu siguranta vei opta pentru Cremeaux, cu o consistenta densa si cremoasa, mai mult decat un mousse sau ganache, care bucura papilele gustative intr-o explozie de ciocolata. Un desert pentru adevaratii cunoscatori, amestec de ciocolata de cea mai buna calitate, cointreau, sosuri de fructe de padure si alte ingrediente de exceptie, este o alegere speciala pentru masa de Craciun.

Cremeaux este delicatesa si e in meniurile tuturor restaurantelor de top.  

___UNDE?
 

Kult! Home stories ( Calea Floreasca, 91-111)- www.kult.com.ro 
Kult este un showroom de bucatarii elegante ce ne-a deschis usile pentru a desfasura serile noastre de gatit!   

___CU CINE ?

Chef bucatar cu multa experienta, de cand si-a descoperit chemarea catre arta culinara, Liviu Lambrino daruieste cu drag din cunostintele lui celor care doresc sa invete. A cumulat evenimente si recompense pentru implicarea lui intr-o pasiune gurmanda! 2 medalii de argint si 2 medalii de bronz la competitii culinare internationale (Brasov – vegetarian meniu restaurant), Cluj (black box - pui si peste), trainer scoala de bucatarie amatori, chef coordonator Fine dieting - Project Kilostop, parte din Salt&Pepper - brigada ex MasterChef.
Daca achiti pana pe 15 noiembrie ai parte de reducere de 30 lei: 
260 lei   

Dupa 15 noiembrie pretul revine la normal 
290 lei   

…si ce este inclus in pret?   
- degustarea de vinuri, 
- participarea bucatarului Chef Liviu Lambrino, 
- locatia + asigurare, 
- ingredientele 
- si organizarea.    

Pentru fiecare nou evadat bucatar adus de tine, iti acordam o REDUCERE DE 50 lei.
Nou evadat este orice persoana ce nu a mai iesit cu noi si nu a primit invitatie directa din partea noastra.     

Recapitulativ costuri:
Pana 15 noiembrie 260 lei
Dupa 15 noiembrie 290 lei
Aduci un prieten (nou evadat)* REDUCERE DE 50 lei
  
___ORGANIZATOR: 
Seb 
acum@evadeazacunoi.ro 
0752 032 032

Comentarii

Vezi toate evadarile in Calendar Pe unde am mai evadat

Gatit

BUCURESTI25°C


Averse

Maine 25°C

Localitate Acum Maine
IASI 23°C 21°C
CLUJ 21°C 21°C
CONSTANTA 24°C 23°C
CRAIOVA 23°C 23°C
BRASOV 21°C 20°C
Serviciu oferit de vremea.apropo.ro