• Poti alege dintr-o varietate de sporturi inedite, diferite de la o evadare la alta si specifice pentru fiecare anotimp si locatie.
• Ne alegem colaboratori pasionati ca si noi, profesionisti si pregatiti special pentru fiecare activitate, pentru ca tu si cu noi sa ne distram si sa ne simtim in siguranta!
Actorie si CocktailNe intalnim, la inceput facem cocktail-uri si apoi cand ne-am destins intram in pielea actorului de teatru de improvizatie.
After workActivitati de relaxare dupa o zi de lucru
AlpinismDe cate ori sunt la munte, simt nevoia sa pun mana pe piatra si copacii care ne inconjoara.
La catarare, avem de asemenea ocazia sa depasim limitele noastre si sa acceptam de asemenea fragilitatea noastra fata de o natura atat de impresionanta.
Bataie cu perneleNe am adunat in parcul Herastrau unde cu pernele de acasa ne am caftit timp de 15 minute...uluitor de obositor sa fi caftit atata timp!
Dupa care, am terminat seara facand cunostinta la un pahar...
Bungee jumpinginca nu am gasit un profesionist care sa aiba preturi ca lumea in tara...probabil ca primul nostru salt va avea loc in alta tara
Calarie Cand plecam in w-e pe la munte, ne place sa intram in contact cu natura. Cai fac parte din ea si ne ajuta, prin prezenta lor nobila, sa ne amintim cat de importanti suntem fiecare pentru ce ne inconjoara
Canoe caiacO canoe este o barcă îngustă și cu ambele capete ascuțite. Mai mulți vâslași (ce au o singură vâslă) o propulsează, stând jos sau îngenunchiați. Într-o canoe încap de obicei 1-2 oameni, însă există și canoe pentru 4-5.

Canoele sunt folosite pentru întreceri pe ape stătătoare, pentru slalom și navigație pe ape curgătoare rapide, pentru freestyle și pentru relaxare și divertisment. În funcție de scop, designul bărcii diferă.


CanyoningUn sport cu totul deosebit unde mergand pe jos pe un rau de munte, sari de la inaltime in apa, faci rapel in casacade superbe si faci tobogan pe piatra alunecoasa cu apa.
Catarare in BucurestiIn fiecare vineri, ne intalnim la sala de catarare si ne bucuram de putin exercitu la sfarsitul saptamanii.
In acelasi timp, ne pregatim pentru vremurile frumoase, cand vom pleca spre munte
Creative FamilyCreative Family a fost gandit pentru familiile care doresc sa fie active impreuna.Pentru ca multi parinti au tendinta sa vada copilul ca pe un impediment in activitatile pe care doresc sa le practice si pentru ca dorim ca toata lumea sa se simta bine, punem la indemana tuturor ateliere adaptate nevoilor noastre...adulti si copii.Activitatile sunt relaxante, haioase, creative, trezesc curiozitatea prichindeilor ce ne inconjoara si ne permit si noua sa ne reintalnim cu copilul din noi.Ceea ce facem noi, adulti ii intereseaza intotdeauna pe copiii nostri; este motivul pentru care participarea noastra este atat de importanta.

Ii aratam ca ceea ce nu cunoastem il putem invata, ca avem talente diferite si ca tot ajungem impreuna sa facem lucruri frumoase.

°C


Averse

Maine °C

Localitate Acum Maine
°C °C
°C °C
°C °C
°C °C
°C °C
Serviciu oferit de vremea.apropo.ro